Produsele naturiste CaliVita si alergiile

1Alergiile respiratorii sunt cele mai cunoscute alergii numite rinite, rinosinuzite, astm bronşic alergic. Principalele cauze ale pacienţilor cu alergie respiratorie sunt:

  • în cazul rinitei alergice: strănut, mâncărime de nas, nas care curge apos -rinoree apoasă, nas înfundat -obstrucţie nazală bilaterală, alternantă;
    în cazul astmului alergic: mâncărime în cerul gurii  şi în ureche, oboseală , durere de cap, lipsa poftei de mâncare, scăderea sau lipsa mirosului, tuse, respiraţie şuierătoare, senzaţie de sufocare sau de constricţie a pieptului.Alergiile respiratorii se pot manifesta sezonier sau zi de zi în funcţie de prezenţa alergenului cauzator şi se pot prezenta în forme diferite de severitate. Cei mai frecvenţi alergeni respiratori sunt acarienii din praful de casă, mucegaiurile, polenurile, epiteliile şi perii de animale de companie.2
    Alergiile alimentare se manifestă rapid după ingerarea alimentului alergenic şi se manifestă prin prurit orofaringian, erupţii cutanate pruriginoase, edeme faciale, linguale sau glotice, greaţă, vărsături, diaree sau uneori reacţii brutale ale întregului organism asociate cu scădere de tensiune arterială.

Principalii alergeni alimentari sunt: proteinele laptelui de vacă, albuşul şi gălbenuşul de ouă, alunele, arahidele, soia, peştele, ţelina, morcovul, făina de grâu, roşiile, kiwi, bananele, cafeaua, cacao, piersici, caise. Teoretic orice proteină alimentară poate fi alergenică. Alergia alimentară se întâlneşte cel mai frecvent la copii, dar este destul de des întâlnită şi la vârsta adultă. Pe langă cele 2 categorii mai există şi alte tipuri de alergii: alergii la veninul de insecte, alergii medicamentoase, alergii la animale.3

Ce sunt de fapt alergiile?

Omul modern este mai izolat ca niciodată fata de natura. Această izolare expune repetat organismul la alergenii din clădiri. Agresiunea organismului cu substanţe chimice şi consumul de alimente tratate chimic, reprezintă o parte importantă din factorii declanşatori ai apariţiei bolilor alergice. Ce înseamnă o alergie? Un răspuns imunitar îndreptat într-o direcţie greşită, adică sistemul imunitar produce în cantitate crescută nişte anticorpi  faţă de anumite substanţe numite alergeni, substanţe tolerate însă de majoritatea persoanelor. Bolile alergice se pot manifesta la nivelul pielii şi mucoaselor, la nivel digestiv, la nivelul ochilor, la nivelul căilor respiratorii sau chiar la nivelul întregului organism.Alergia este reactia violenta a organismului unor persoane la contactul repetat cu anumite substante, denumite alergene. Ele se gasesc in unele alimente, in aer, in unele medicamente .Cele mai frecvente alergii, se petrec la nivelul pielii si mucoaselor. S-a observat ca persoanele alergice se imbolnavesc mai putin de cancer, sistemul lor imunitar fiind deosebit de reactiv.

Tratament naturist CaliVita pentru alergii :4

 Alergia reprezinta o afectiune complexa ce apare ca o consecinta a producerii de numeroase modificari in sistemul imunitar. Pentru tratarea optima a acesteia recomandam urmatoarele produse naturiste CaliVita:

– Noni Organic  -3capace /zi-1-1-administrate inainte de masa; 3 luni continuu; actioneaza prin cresterea imunitatii si rezistentei organismului la alergii.

– Immunaid -3-6/zi adminstrat dupa masa; 3 luni continuu; normalizeaza secretia de imunoglobuline raspunzatoare de aparitia fenomenelor alergice.

– Strong Bones Plus-3/zi- administrate inainte de masa; 3 luni continuu; calciul din compozitie actioneaza ca un antialergenic la nivel celular.

– Vitamina C 1000 1-2/zi- administrata dupa masa; 3 luni continuu; combate alergiile declansate pe fondul alterarii mecanismelor imune. 

Lion Kids C Vitamin -2/zi la copii; 3 luni continuu manifesta efect antialergic si imunomodulator.0

– Para Protex 3/zi- se da in alergiile pe fond de parazitoze intestinale.

Toate aceste produse se pot comanda acum de AICI : http://www.mypurnutrition.com/products

Pentru sanatatea ta,

Giony

Reclame
Acest articol a fost publicat în Tratamente naturiste și etichetat , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s